English Tests

Regulament participare Concursul de cultură generală

SuperSmarty! – ediția a IV-a

Regulament Concursul de cultură generală cu participare internațională SuperSmarty! – ediția a V-a, cu defășurare online

Cultură generală în limba engleză
 
Supervara SuperSmarty!
 
Foarte important: efectuați înscrierea acelorași copii o singură dată! Reveniți numai dacă doriți să adăugați alți copii sau dacă în decurs de 24 de ore nu primiți pe e-mail confirmarea înscrierii, ori nu regăsiți în contul dumneavoastră, în același interval de timp, stegulețul verde din dreptul copiilor înscriși. 
Accesul la concurs este validat de către colegii noștri. Vă rugăm, așadar, să așteptați până când un membru al echipei noastre vă permite accesul. 
*Cu cât întregistrați copii mai repede pe platformă, cu atât mai mult timp vor avea pentru antrenamentele gratuite. Atenție! Întregistrarea copiilor pe platformă nu este echivalentă cu înscrierea la concurs. Concursul este opțional și doar cine dorește se poate înscrie. Ceilalți copii beneficiază în continuare de testele gratuite din afara concursului.
 
Desfășurarea concursului:
În zilele dedicate concursului, participanții se vor loga în contul de concurs, sub supravegherea coordonatorului de concurs sau a unui părinte.
 
ATENȚIE!
• TESTELE POT FI SUSȚINUTE NUMAI DIN CONTURILE ELEVILOR.
• ESTE RECOMANDAT CA TOATE ANTRENAMENTELE SĂ FIE PARCURSE ÎNAINTE DE CONCURS PENTRU PREGĂTIRE, DAR ȘI PENTRU FAMILIARIZAREA CU PLATFORMA.
• ÎNTREBĂRILE DIN CADRUL CONCURSULUI SUNT LA PRIMA VEDERE ȘI NU SE REGĂSESC FORMULATE IDENTIC ÎN ANTRENAMENTELE DISPONIBILE PE PLATFORMĂ.
Testul de concurs se află listat și în secțiunea de antrenamente și este marcat diferit de antrenamentele gratuite, dar și separat în secțiunea „Participă la concurs”.
Coordonatorului/părintelui îi revine sarcina de a se asigura în prealabil că PC-urile, laptopurile sau tabletele de pe care se vor susține testările funcționează la parametrii optimi, pentru a nu influența rezolvarea contratimp a testării.
De asemenea, coordonatorul/părintele va asigura condițiile desfășurării corecte a concursului, pentru ca rezultatele generate să fie obiective și să reflecte nivelul real al fiecărui copil.
Este indicat ca testul de concurs să se desfășoare sub supravegherea unui adult. În cazul preșcolarilor și copiilor din clasa pregătitoare acest lucru este esențial pentru a le citi copiilor enunțul întrebărilor.
În cazul în care numărul calculatoarelor ce funcționează la capacitate deplină este mai mic decât numărul copiilor participanți, aceștia vor fi organizați în grupe pentru a susține testarea pe rând (valabil doar în cazul loturilor de copii).
Nu uitați că suntem o echipă deschisă, prietenoasă și proactivă. Nu ezitați să ne contactați. Vă stăm cu drag la dispoziție pentru a vă oferi tot suportul în buna utilizare a platformei www.evaluareinteractiva.ro și în buna desfășurare a concursului.
 
Indicaţii utile pentru participanți:
• Testul se desfăşoară contratimp (stabilit în prealabil pe baza antrenamentelor efectuate per ansamblu).
• Odată cu începerea unui test se va activa un cronometru ce va afişa timpul rămas. Este extrem de important să vă încadraţi în timpul dat.
• Citiţi cu atenţie întrebările şi nu vă grăbiţi. Odată ce aţi răspuns la o întrebare, nu vă mai puteţi întoarce la ea pentru a vă modifica răspunsul.
Testul se încheie fie la exprimarea timpului, fie înainte, în cazul în care ați parcurs toate întrebările din cadrul lui.
Prețul pachetului de evaluare online este 9 lei/participant și conține testul de evaluare, un premiu de participare educativ în format digital, diplome, medalii si trofee virtuale nominale în cazul câștigătorilor.
Participarea la antrenamente este gratuită.
Nu vă grăbiţi să susţineti testul! Acesta este activ pe toată perioada 11 decembrie 2020- 31 ianuarie 2021 şi va putea fi susţinut O SINGURĂ DATĂ.
În cazul excepțional în care, din motive tehnice, concursul nu poate fi desfășurat în condiții optime (exemplu: probleme tehnice cu dispozitivul electronic pe care se susține concursul, conexiune slabă la internet, pană de curent etc.), coordonatorul/părintele este rugat să ne contacteze imediat pentru a-i acorda suportul tehnic necesar în vederea remedierii situației.
 
Structura testelor de concurs:
Testele se adresează claselor CP- IV și conțin 11 subiecte structurate astfel:
 
10 întrebări de nivel ușor/mediu a câte 10 puncte fiecare 
 
Timpul de lucru este de 30 de minute.
 
Rezultatele concursului și premierea:
La finalul concursului, elevul/preșcolarul va putea vizualiza în contul său punctajul obținut, întrebările la care a răspuns corect/greșit și va putea descărca diploma obținută (vezi secțiunea „Diplomele mele”).
De asemenea, câștigătorii vor primi diplome de participare în format digital, medalii virtuale și chiar trofee virtuale. Acestea au și buton de SHARE, astfel încât pot fi distribuite și vizualizate de toți prietenii de pe rețelele de socializare.
 
Notarea și clasamentul participanților:
 
Locul I: 100 de puncte
Locul II: 90 puncte
Locul III: 80 puncte
*Toate diplomele, medaliile și trofeele sunt nominale, se generează doar în contul copiilor și doar în spațiul virtual dedicat concursului Supersmarty (Supersmary.evaluareinteractiva.ro) și pot fi distribuite pe Facebook.
 
Let`s play Smarty!
Mult succes!
 

Contact rapid

Informaţii despre Concursul de cultură generală cu participare internațională Supersmarty

Adresa poștala

Complex Plaza Residence, Bl C1, Sc1, Ap 122, Sector 6, București